HERDET SKYVEDØRSFELT MED SOFTSTOP * HELGLASS SKYVEDØRER
Vi har nå tatt inn til lager skyvdørsbeslag til innvendige herdede glass skyvedører av type Geze Levolan 60. Dett er er et meget pent skyvedørsbeslag med minimale dimensjoner. Softstop ved åpning og lukking. Tilpasset vegg og takmontering. Glassdørene produseres på mål og i forskjellige glasstyper.
READ MORE
(UPDATED 3/8/2013 10:05:15 AM)PS NIVELLO NYE BESLAG TIL DUSJER.
Vi kan nå levere dusjløsninger med beslag fra Pauli + Sohn i Tyskland. Dette er kvalitetsbeslag med hev-/senkfunksjon. I denne serien finnes det en god del tilbehør som støttestag, tettelister, gulvlister og håndkleholdere.
Med denne beslagserien løser vi de aller fleste dusjønsker!
Vi sender gjerne brosjyre.

READ MORE
(UPDATED 3/5/2013 3:15:50 PM)


Ladeparken - Sirkusparken Kunstinstallasjoner i glass og metall
Vårt firma overleverte i høst til Trondheim Kommune ferdige glass/metallinstallasjoner til Ladeparken - Sirkusparken. Kunstner og designer for installasjonene er Trude Westby Nordmark. Idé og utforming av installasjonene tar utgangspunkt i at parken ligger på den gamle sirkustomta i Trondheim. Utformingen av installasjonene har derfor blitt formet rundt temaet sirkus. Dette kommer frem i de forskjellige installasjonene vi har vært med å levere; sitteøyer (idé etter tønner som elefantene sto på i manesjen). Disse har motiv med popcorn, elefanthud og ballong. Videre har vi installasjoner kalt juveler, kjærlighetsbenken og lysthuset. Alle med ulike typer glass, farger og trykk. Enkelte av installasjonene har montert LED-lys som skifter farge sekvensvis.
I lysthuset kan en ligge i en hengekøye og betrakte himmelen gjennom et rosa glass i taket.
Vår samarbeidspartner i dette prosjektet, i tillegg til en meget aktiv og engasjert kunstner, har vært Øysand Stål AS som har løst relativt komplisert arbeid i stål/rustfritt stål.
Mere enn 3 års arbeid med planlegging og utføring er over. Vi er stolt over resultatet og håper installasjonene blir godt mottatt og ivaretatt.

READ MORE
(UPDATED 1/25/2012 5:17:49 PM)Glass til kjøkken
Vi har en stadig økende etterspørsel etter levering av glass mellom benkeplate og overskap/ventilator. Generelt anbefaler vi herdet glass til dette formålet og spesielt i kombinasjon med kokesone. Varme, f.eks. damp fra koking vil medføre partiell oppvarming av glasset, noe som vil føre til termisk brudd på vanlig glass. Vi anbefaler derfor herdet glass.

Hvilke alternativer finnes av glass til dette formålet?
Vi kan levere ulike typer glass: Klart, gjennomfarget, mønstret og glass med farget bakside. Glass med farget bakside har blitt stadig mere populært og vi kan levere dette i alle NCS-farger.

Ved produksjon av glass tilpasses dette til eventuelle stikkontakter på vegg, kanter og hjørner. Dvs. glasset "skreddersyes" til veggflaten på kjøkkenet ditt. 

Montering av glass.
Vi har ulike metoder for montering av glass til kjøkken. Dette kan vi vise deg ved besøk i vår butikk i Thonning Owesens gt. 36. Spesielt vil vi fremheve montering av glasset med forsenkede skruehull, og dekkplate i rustfritt stål. Dette gir en montering med skruefeste som ligger i plan med glasset og gir et meget flott resultat.

Stikk innom for en uforpliktende glassprat!

READ MORE
(UPDATED 1/11/2008 12:00:00 AM)
Selvvaskende glass
SGG Bioclean
READ MORE
(UPDATED 3/16/2007 9:58:47 AM)

Glass til kjøkken
Glass til kjøkken
(1/11/2008 12:00:00 AM)


Glassmester K. Larsen & Co AS - Kvenildmyra 6, 7093 Tiller - Tlf: 73 84 80 40 - Fax: 73 84 80 41 - E-post: post@mesterglass.no
 sitemap
Admin