Ladeparken - Sirkusparken Kunstinstallasjoner i glass og metall
Vårt firma overleverte i høst til Trondheim Kommune ferdige glass/metallinstallasjoner til Ladeparken - Sirkusparken. Kunstner og designer for installasjonene er Trude Westby Nordmark. Idé og utforming av installasjonene tar utgangspunkt i at parken ligger på den gamle sirkustomta i Trondheim. Utformingen av installasjonene har derfor blitt formet rundt temaet sirkus. Dette kommer frem i de forskjellige installasjonene vi har vært med å levere; sitteøyer (idé etter tønner som elefantene sto på i manesjen). Disse har motiv med popcorn, elefanthud og ballong. Videre har vi installasjoner kalt juveler, kjærlighetsbenken og lysthuset. Alle med ulike typer glass, farger og trykk. Enkelte av installasjonene har montert LED-lys som skifter farge sekvensvis.
I lysthuset kan en ligge i en hengekøye og betrakte himmelen gjennom et rosa glass i taket.
Vår samarbeidspartner i dette prosjektet, i tillegg til en meget aktiv og engasjert kunstner, har vært Øysand Stål AS som har løst relativt komplisert arbeid i stål/rustfritt stål.
Mere enn 3 års arbeid med planlegging og utføring er over. Vi er stolt over resultatet og håper installasjonene blir godt mottatt og ivaretatt.
(UPDATED 1/25/2012 5:17:49 PM)

Kaare Larsen

Glassmester K. Larsen & Co AS - Kvenildmyra 6, 7093 Tiller - Tlf: 73 84 80 40 - Fax: 73 84 80 41 - E-post: post@mesterglass.no
 sitemap
Admin