Glass til kjøkken
Vi har en stadig økende etterspørsel etter levering av glass mellom benkeplate og overskap/ventilator. Generelt anbefaler vi herdet glass til dette formålet og spesielt i kombinasjon med kokesone. Varme, f.eks. damp fra koking vil medføre partiell oppvarming av glasset, noe som vil føre til termisk brudd på vanlig glass. Vi anbefaler derfor herdet glass.

Hvilke alternativer finnes av glass til dette formålet?
Vi kan levere ulike typer glass: Klart, gjennomfarget, mønstret og glass med farget bakside. Glass med farget bakside har blitt stadig mere populært og vi kan levere dette i alle NCS-farger.

Ved produksjon av glass tilpasses dette til eventuelle stikkontakter på vegg, kanter og hjørner. Dvs. glasset "skreddersyes" til veggflaten på kjøkkenet ditt. 

Montering av glass.
Vi har ulike metoder for montering av glass til kjøkken. Dette kan vi vise deg ved besøk i vår butikk i Thonning Owesens gt. 36. Spesielt vil vi fremheve montering av glasset med forsenkede skruehull, og dekkplate i rustfritt stål. Dette gir en montering med skruefeste som ligger i plan med glasset og gir et meget flott resultat.

Stikk innom for en uforpliktende glassprat!
(UPDATED 1/11/2008 12:00:00 AM)


Glassmester K. Larsen & Co AS - Kvenildmyra 6, 7093 Tiller - Tlf: 73 84 80 40 - Fax: 73 84 80 41 - E-post: post@mesterglass.no
 sitemap
Admin